Simte, gandeste, invata

2010-04-25 18:20

Ce urmaeaza anului 2012...?
     media: 4.94 din 196 voturi

Cineva a facut o sinteza a celor citite in diverse articole si a facut acest material.
Eu nu am nici un merit ci doar il retransmit. Apreciati fiecare cum credeti de cuviinta ! ! !


Ce urmeaza anului 2012 ....?

Ce aduce anul 2012 pentru omenire...? NASA a lansat o avertizare, cel putin ciudata, anuntand faptul ca in 2012 lumea va fi maturata de o furtuna solara... Maya ramane o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic.
O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.
O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile. Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se! opreste in 22 decembrie 2012 ! Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse
explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens. Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie.
Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi. - Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp. - Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997. - Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista p! ana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace . - Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase. - Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata. - Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace. Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.
Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina fata de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.
Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani. Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita. Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. "Animal cu (oaresce) ratiune", fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.. Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole.
Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii. Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducind o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre "baietii buni si baietii rai" - dupa gandirea simplista americana... Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui. atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.
Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei. Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul periodic.
Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru "Discovery" TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval.. O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, "pina si istoria nu poate fi considerata o observatie continua". Toate aceste modificari sunt ciclice si obligatorii si se datoreaza
permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate. 2012 pe Terra Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra.
Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog! Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra. Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla). Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii". Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi. Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune ! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! ! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita. Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre
schimbarile ce vor urma: - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice; - vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu; - banii vor disparea ca necesitate; - vom intra in Dimensiunea a 5-a; - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent. In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica): - migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii; - simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice; - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata; - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului. In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducind la o crestere a celor umane. Este asa-numita "inaltare - ridicare la Cer", despre care vorbesc si vechile scrieri. "Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange. Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place: - intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede; - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent; - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul; - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii; - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor. Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa


Comentarii

 1. nanian constantin

  Putin imi pasa de Nasa,Nato,etc.Eu am fost dincolo si stiu cum este acolo.Esti tot in tot stii tot,vezi tot,traiesti o pace minunata.De doi trei ani incerc sa aflu de ce m-am intors.Probabil ca asa trebuia...nu stiu si nu mai imi pasa de ce cred altii...eu am vazut.Lidia Fecior ma stie din 2007.Va iubesc pe toti basarabenii.In 1992 am fost la bucuresti la toate mitingurile Pro Basarabia...restul nu conteaza...

 2. Balaban Anca-Mihaela

  Buna ziua ,

  am citit documentul cu sufletul la gura ; este ceea ce ati explicat cu ocazia multor emisiuni la TV ; este senzational si incredibil totodata ; nu cred ca multe persoane inteleg si poate este mai bine asa ;dar suntem atat de diferiti unii de altii si sistemele de valori atat de diferi-te pentru fiecare dintre noi ; voi transmite aceasta insemnare cat mai multor oameni ,,

 3. carla

  ...minunat,dar ceea ce spuneti d-voastra este mai pe intelesul tuturor si mai aproape de adevar,ar fi mai minunat daca ati mai iesi in media Tv, sa ne vorbiti mult mai mult despre aceste lucruri,este foarte important,cacimulta lume este speriata fara nici un motiv....
  o zi minunata va doresc,asa ca sufletul d-voastra !!!

 4. Besciu Alexandru

  Foarte interesant articolul. Mi-ai mai povestit de lucrurile acestea, dar a fost o placere sa-mi amintesc din nou de ele.
  Poti te rog sa vorbesti mai mult de proiectul Montauk. Am cautat pe net si ce am gasit m-a lasat cu gura cascata. Nu stiu ce este adevarat si ce nu, si de aceea mi-ar placea sa aflu si parerea ta. :)

 5. MARGA

  Un articol inca neanteles ,dar...adevarat.M a bucur ca am avut,,sarbatoarea"(sarbatoare=a intalni un Om)de a te fi cunoscut,prin articole si mass media(cunoscut=conceptia despre Viata si umanitate). Mi-as dori sa fie ,,o trambita"pozitiva acest articol,dar si mai mult anumite cursuri desfasurate in tara(nu neaparat pe aceasta tema).
  Va multumesc.

 6. Doina

  Multumesc, Anatol, ca existi. Te iubesc, pentru ceea ce esti si ceea ce faci.
  Doina

 7. ALDESCU MARIA ALINA

  Se va petrece,dupa parerea mea,trecerea in cea dea 5 dimensiune si o vor trece doar cei care corespund energetic,restul se vor "spulbera"...va fi un alt inceput!

 8. Elena

  Domnule Anatol, la Suceava cand veniti sa le vorbiti si oamenilor de aici?Multi nu stiu despre dumneavoastra si cred ca ati face mult bine oamenilor....

 9. ion

  Era si timpul, multumesc Doamne
  Da, Anatol te urmaresc cu interes,Cu bine....

 10. flavia

  intr-adevar fiecare intelege ce vrea !!! eu cred ca am inteles mesajul din prima, cind am obtinut informatia, cu ceva timp in urma :x dar ma cam doare sufletul sa vad ca multa lume nici macar nu incearca sa inteleaga :( am citit comentariile acestui articol, postat in mai multe locuri si am ramas inmarmurita de cit de putin deschisi sunt unii oameni, asi putea spune chiar limitati, inchistati si putin mai mult decit atit, chiar indirjiti !!! sper ca acesti oameni sa fie cit mai putini, ptr. ca la deschiderea pe care o au, nici cind vor venii timpurile peste ei, nu vor realiza ce se intimpla !!! :o flavia-brasov

 11. mari maria

  sunteti grozav cind veniti la suceava sa ne vorbiti in direct ca este foarte important ce spuneti dumneavoastra.

 12. mari maria

  ce credeti ca se va intimpla pe 19 martie 2011?

 13. mari maria

  ce credeti ca se va intimpla pe 19 martie 2011?

 14. mari maria

  ce credeti ca se va intimpla pe 19 martie 2011?

 15. adriana

  Apreciez f. mult gandirea d-v si sunteti f. aproape de sufletele noastre.Suntem fericiti si onorati ca sunteti si cu noi.Un om mare pe nume Dan Puric afirma "...daca vrei sa gasesti 10 oameni adevarati,cauta-i in R.Moldova".Doresc un nr. de telefon daca se poate.Va multumesc.

 16. elena

  abia astept a 5 dimensiune ..imi place tot ce am citit totul imi pare logic bine ar fi sa ne schimbam...sint o pers profund spirituala..sint nasc pe 12
  :)>- :)>-

 17. elena

  am apreciat totul astept a 5 dimensiune

 18. Anjii

  Way to use the internet to help people solve porblems!

 19. dragos

  :d superb jumatate adevar


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Termeni si Conditii de Utilizare