Simte, gandeste, invata

2009-10-12 19:54

Cele 13 diferente intre barbati si femei
     media: 5.00 din 164 voturi

Cele 13 diferente intre barbati si femei

1. Numele:Daca Ana, Maria, Cristina si Andreea se intalnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunandu-si Ana, Maria, Cristina si Andreea.Daca Radu, Mihai, George si Marius ies la o bere, vor dialoga spunandu-si (afectuos): "Grasule", "Prostule", ,,Boule", ,,Tampitel'', "Testosule", "Cap" sau "Mosule".
2. Achitarea notei de plata: Cand se primeste nota de plata, Radu, Mihai, George si Marius vor plati fiecare cate 10 lei, chiar daca nota este de 25 lei. Niciunul nu va avea marunt si niciunul nu va recunoaste ca ar dori rest…
Cand femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geanta.
3. Banii: Un barbat va plati 20 lei pentru ceva ce valoreaza doar 10 lei, insa ii este necesar.O femeie va plati 10 lei pentru ceva ce valoreaza 20 lei si nu ii este necesar, dar este la reducere.
4. Baia si lucrurile personale: Un barbat are 5 obiecte in baie: o periuta de dinti , pasta de ras, aparatul de ras, un sapun si un prosop luat de la hotel.Numarul mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337. Pe majoritatea acestor obiecte un barbat nueste capabil sa le identifice.
5. Argumente si discutii: Femeia are intotdeauna ultimul cuvant, in orice fel de conflict.Orice ar avea de spus un barbat dupa aceea, este doar inceputul unei noi discutii.
6. Pisicile: Femeile iubesc pisicile.
Barbatii afirma ca iubesc pisicile, insa le alunga imediatce femeia nu mai este de fata.
7. Viitorul: O femeie isi face griji cu privire la viitor pana cand se casatoreste .. Un barbat nu isi face niciodata griji referitoare la viitor, pana cand se casatoreste.
8. Succesul: Un barbat realizat este acela care produce mai mult decat poate cheltui sotia sa.O femeie realizata este aceea care poate gasi un astfel de barbat.
9. Mariajul: O femeie se casatoreste cu un barbat, sperand ca acesta sa se schimbe, insa el nu o va face. Un barbat se casatoreste cu o femeie, sperand ca aceasta sa nu se schimbe, insa ea o va face.
10. Vestimentatia ingrijita: O femeie este ingrijita cand merge la cumparaturi, cand uda plantele, arunca gunoiul, raspunde la telefon, citeste o carte sau un mail etc.Un barbat va fi aranjat cu ocazia unei nunti sau a unei inmormantari .
11. Natural: Barbatii se trezesc la fel de atragatori ca atunci cand s-au culcat. Femeile, cumva, se "deterioreaza" in timpul noptii.
12. Familia: Ah, copiii... O femeie stie totul despre copiii ei. Stie la ce ora este programarea la dentist, cunoaste relatiile lor sentimentale si anturajul, mancarea preferata, temerile ascunse, sperantele si visele. Un barbat are o vaga idee ca in aceeasi casa exista niste omuleti mici.
13. Concluzia: Orice barbat casatorit ar trebui sa isi uite greselile. Nu ar avea sens ca doi oameni sa isi aminteasca mereu acelasi lucru…


Comentarii

  1. Jineesh

    In atentia D-nului Profesor! Stiu ca ,aparent ,tolerati toate jilnveie in preajma ,dar pe asta - no name -pun pariu ca nici Dvs. nu-l inghititi nici cu 2 kile de lamaie Ar trebui sa-i explicati revoltatului ca atunci cand vinzi Cf.3 ,ca indeletnicire de zi cu zi,nu poti aspira niciodata la mai mult de Cf.2,ca realizare suprema!si atunci cand vinzi de multi bani ti-e greu ,foarte greu,sa mai vinzi Cf.3!si daca totusi o faci-agentu' care intermedia odata tranzactii mari ,faci acum-de foame!- un Cf.3 ,atunci incerci sa scoti un comision care sa-ti stearga gustul amar al decaderii! nu exista agenti completi,exista doar agenti buni pe un segment de piata si care,daca aleg(sau mai corect,daca pot!) sa schimbe segmentul, pierd abilitatile dobandite in celalalt de regula asta se intampla cand urci profesional dar no name -ul Dvs. nu stie ,este inca la enter level (sper sa fie la enter-level ,ca daca este vreun veteran care vorbeste asa ,plang direct!si Dvs.,odata cu mine, ar trebui sa plangeti, de mila lui!). Are nerv micutul ,e cretin evident si lingau dar ,cu putina atentie din partea Dvs. si cu mult mult ajutor divin,poate are o sansa sa devina agent -macar unul mediocru,dar agent .Daca ar fi sa-i zic de rau ,i-as dori sa devina un agent complet !!!Eu cred ca-l maingiati patern pe crestet cand mai vinde cate un Cf. 3 in Costila sau Melinesti!Si il incurajati spunandu-i ca el poate,cu multa munca,sa vanda si Cf. 2 in Straja sau Luica si ,daca e talentat,in Racovita!Am scazut mult nivelul polemicii cu genul asta de profesionisti Stiu ca trageti cu toate armele dar asta e pistol cu apa !ii preferam pe batrani ,nu pokemoni peltici care se cred agenti fiindca au fost angajati intr-un moment de criza si deja sunt colegi cu toata breasla !.Vorbeste impotriva Dvs, asta mic chiar daca se straduie sa ajute si el cu ceva compania o fi ,oare,campionul la Cf. 3 din Berceni?as vrea sa-l cunosc,sincer!,niciodata in cariera mea n-am reusit sa vand un Cf. 3 si, D-zeu mi-e martor ,ca m-am straduit in cateva randuri!N-am avut abilitatea necesara in schimb au iesit alea mari ,noroc chior!cata frustrare e in mine fiindca niciodata n-am putut sa vand un Cf. 3!si STIU abia acum -de la inteleptul no name -ca am trecut degeaba prin aceasta meserie,n-am luat bomboana de pe coliva-un Cf.3 vandut! Am un test rapid -profesional-pentru moralistul domn no name ":ce dracu semnifica,doar in Berceni, urmatoarele litere : A , B , C , D ., E . F , G , I ,, M , O , P ,R , S , V , U ?Sa nu-l ajute Bogdan! Ti-am facut o mare,mare onoare mister no name sa-ti raspund!mai intreaba in stanga si in dreapta despre ce am comentat aici,sa-ti traduca cineva ! No offence,teacher!


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Termeni si Conditii de Utilizare