Simte, gandeste, invata

2007-09-29 16:54

DESENELE UNOR PSIHOPATI SI CRIMINALI IN SERIE
     media: 5.00 din 179 voturiComentarii

 1. O FATA CU PASARICA GOALA FACE BAIE CLICK AICI

  :d| :d| :d| :d| Socant de-a dreptul socant da de acord trebe deranj la cap sa-ti placa sau sa creezi asa ceva.

 2. cristina

  desenele sunt chiar socante..in ele acesti oameni exprima clar gandurile ji sentimentele..sunt oameni fustrati,oameni care probabil,in copilaria lor au fost maltratati...

 3. Lenuţa

  " desenele sunt chiar socante..in ele acesti oameni exprima clar gandurile ji sentimentele..sunt oameni fustrati,oameni care probabil,in copilaria lor au fost maltratati... "

  Dragă iţi recomand călduros să citeşti un manual intitulat *Gramatica limbii române*, comentariul tău îmi inspiră cretinism şi lipsa materiei cenuşii.

  P.S este valabil şi pentru tovarăşa precedentă :-< .

  Revenind, aceste lucrări sunt suberbe, reliefează sentimente lăuntrice, care in ciuda reputaţiei, pe care o au creatorii trebuie să recunoaşteti că sunt divine. Nu orice n00b poate să realizeze astfel de lucrări, bănuiesc că invidia vă roade.
  Anyway I have just a word to say .AWESOME. and that my friends it's a true fact.

 4. veronica

  ANATOL,OARE CREZI CA E RAU CEEA CA SI PSIHOPATII DESENEAZA? SAU VEZI CEVA STRASNIC IN ELE..? DUPA PAREREA MEA , SINT NISTE DESENE EXTRAORDINARE! IMI PLAC... AU TALENT :)

 5. basarab

  ANATOL,OARE CREZI CA E RAU CEEA CA SI PSIHOPATII DESENEAZA? SAU VEZI CEVA STRASNIC IN ELE..? DUPA PAREREA MEA , SINT NISTE DESENE EXTRAORDINARE! IMI PLAC... AU TALENT :)
  Nimeni nu zice ca psihopatii nu au talent. Am vrut doar sa arat si sa intelegeti ca desenul este un produs al activitatii mentale a unui om oarecare fie el psihopat sau nu. Dupa forma si continutul unui desen ca si produs al activitatii poti sa-ti dai seama de foema si continutul celui care a produs acele desene in cazul nostru. Astfel si picturile lui Sabin Bălaşa sunt tot un produs al manifestarii propriei lui constiinte, dar calitatea si continutul acestor picturi este putin alta decat desenele psihopatilor. Nu? Nu e nimic rau ca psihopatii mai si deseneaza, doar ca dupa continutul desenelor lor poti va vezi ce se intampla in adancul psihicului acestora. Daca o sa vezi un copil sau un matur care deseana capuri taiate, corpuri sfartecate, tot felul de demoni care sunt in preajma omului, cred ca acest lucru trebuie sa-ti serveasca deja ca un semn de alarma sau cel putin de o mai mare atentie in directia celui care a desenat.Desenul este o expresie a constiintei sale. Astfel poti catusi de putin intrezari cu ce constiinta ai de a face. Daca sa zicem ca propriul tau copil ar face astfel de picturi, nu cred ca nu te-ai ingrijora si nu ti-ai pune semne de intrebare. Nu va mai avea importanta daca deseana bine sau nu, ci anume ce exprima acesta prin desenele sale.

 6. psy_opatico

  ...este adevarat ca sunt niste lucrari impresionante. Insa nu trebuie sa privim talentul pe care il au ca pe unul neobijnuit. Nu exista criterii pentru nici un individ in ceea ce priveste talentul, aptitudinile sau capacitatile pe care le are. Si inca ceva ...cei care manifesta psihopatii nu sunt oamnei bolnavi psihic...ba chiar pot fi foarte sanatosi( insa profilul lor nu este acceptat de societate), sunt indivizii care pot fi niste soti si parinti model, sunt niste maestrii ai degizarii sociale. ...Exista multe carti pe seama lor ! cititi !...inteligenta lor este de cele mai multe ori una impresionanta ! ...dar ca toti criminalii ....mai fac si greseli :)

 7. maliceblacksage

  :x ce misto !!!!!! si eu fac desene de astea ... cateodata :)>-

 8. sorskillz_esin

  desenele unor psihopati.....nu pot sa inteleg de ce persoanele care nu inteleg sau asa pretind,nu vor sa accepte faptul ca exista persoane care pot fi inteligente si vor sa descopere ceva nou,orice ar fi acel lucru...ceea ce am vazut mi s-a parut de-a dreptul interesant iar daca cineva ar incerca sa priveasca macar un desen cu atentie si sa incerce sa realizeze ce a vrut autorul sa exprime,si-ar da seama ca nu este foarte diferit de ceea ce vede.Exista un instinct animalic in orice om iar la un moment dat fiecare persoana are o dorinta ascusa si poate incitanta de a fi absolut autoritar si de a detine control asupra unei vieti....cat despre aparenta data cuvantului ,,psihopat,,si-anume gravitatea,nu sunt de acord.Societate este atat de tampita incat au ajuns sa categoriseasca persoane care sunt diferite si au un dar si sa-i injoseasca prin aceasta denumire.Cat depre crimele comise....cu asta nu sunt de-acord...

 9. Aeroth

  absolut genial.


  psihopatii,sociopatii sunt extrem de talentati si mult mai inteligeni ca omul de rand:). dovada este in fata ochilor vostri.


  ceva atat de crud si de trist poate sa faca ceva atat de impresionant si de frumos...ironic nu?

 10. lia

  cu toate ca acesti oameni sunt psihopati desenele lor sunt atat de frumoase si de expresive incat crezi k sunt facute de un pictor ffff. talentat. :)>- (~~)

 11. riki

  ar trebui sa castige bani din imaginatia lor bogata,pot iesi multe,scenarii de filme, pacat ca le pun in aplicare ideile
  :-w

 12. Alexandra

  si care-i faza cu Donald Duck?????

 13. Mara M

  Intereseante desenele,reflecta clar subconstientul...

 14. antonia

  :)) oameni buni! de unde atata siguranta ca sunt,in realitate,desene facute de catre criminali?poate au fost puse doar pentru amuzamentul unora,sa vada cum "cineva" le considera "superbe", "opere de arta" s.a.m.d.
  Daca erau facute de niste oameni "normali" sunt sigura ca nu vi se mai pareau "opere de arta",nu mai exprimau "suferinta launtrica".da,sunt unele frumoase si interesante,cumesaje subliminale,dar de-aici si pana la a-i condamna pe unii comentatori pentru ceea ce au scris... e cale lunga!fiecare are libertatea de a spune si de a crede ceea ce doreste.haideti sa nu ne mai dam rotunzi si sa nu ne mai legam de "greselile gramaticale" ale unora!

 15. alex 1212

  eu desenez asa ceva zilnic am desenat cum mi-am mancat cainele si cel mai mult am pus accent in desen cum ii mancam ochii

 16. Flaviu

  Si hitler a iubit arta. A fost foarte talentat, insa asta nu l-a impiedicat sa comita crimele impotriva umanitatii! http://dan-blog.ro/picturile-lui-adolf-hitler.html

 17. Gypepayalow

  la aprobare


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Termeni si Conditii de Utilizare